Sırtsız Üst But (Sarma)

Butun sırt kısmı (Kalça Kemiği) alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasıdır.
Taze ürünler buzdolabında (0/3°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
![]() | ![]() |
|
|---|---|---|
| Birim Ürün Ağırlığı | 180-200 g | 180-200 g |
| Ortalama Koli Ağırlığı (kg) | 12-13 kg | 8-9 kg |
| Koli İçi Ürün Adeti | 65-70 | 8 Tabak (40 parça) |
| Taze Ürün Raf Ömrü (gün) | 9 | 9 |
| Donuk Ürün Raf Ömrü (gün) | 365 | 365 |

