BAK PİLİÇ

Sırtsız Üst But (Sarma)


Butun sırt kısmı (Kalça Kemiği) alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasıdır.

Taze ürünler buzdolabında (0/3°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Birim Ürün Ağırlığı 180-200 g 180-200 g
Ortalama Koli Ağırlığı (kg) 12-13 kg 8-9 kg
Koli İçi Ürün Adeti 65-70 8 Tabak (40 parça)
Taze Ürün Raf Ömrü (gün) 9 9
Donuk Ürün Raf Ömrü (gün) 365 365