Bitkisel Beslenmiş Ürünlerimiz
BAGET (Tabaklı) Free Range tavuğunun ayağa yakın kısmından elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    16.52
  • Yağ(gr)
    9.18
  • Enerji(kcal)
    148.70
BÖLÜNMÜŞ KANAT (Tabaklı) Free Range tavuğun kanat ucu kesildikten sonra kalan kısmı ikinci eklem yerinden ikiye kesmek sureti ile elde edilen derili üründür. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.24
  • Yağ(gr)
    12.55
  • Enerji(kcal)
    185.96
BÜTÜN PİLİÇ (Tabaklı) İçi çıkarılmış, boyunsuz bütün Free Range tavuğudur. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.97
  • Yağ(gr)
    13.31
  • Enerji(kcal)
    195.67
DERİLİ BUT PİRZOLA (Tabaklı) Free Range tavuğunun fırınlık kısmının kemiği sıyrılarak elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.15
  • Yağ(gr)
    18.38
  • Enerji(kcal)
    238.02
FİLETO (Tabaklı) Free Range tavuğunun sırtsız göğüs kemiği alınarak elde edilen derisiz üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    22.62
  • Yağ(gr)
    1.96
  • Enerji(kcal)
    108.12